Meteen naar de inhoud

KLANTENSERVICE DIT IS AF

Prijzen incl. btw

Ik maak gebruik van de KOR (Kleine Ondernemers Regeling), waardoor ik vrijgesteld ben van btw. Alle getoonde bedragen op de website zijn dan ook inclusief btw.

Verzenden en verzendkosten

Alle bestellingen worden (tenzij anders vermeld) binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling aangeboden bij PostNL.De verzendkosten in Nederland bedragen: €4,95 voor brievenbuspakketten of €6,95 voor pakketpost.

Ruilen of retourneren

Een tevreden klant is belangrijk voor DIT IS AF. Je moet blij zijn met de aankoop. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een item gekocht hebt waar je een andere verwachting van had, dan is het uiteraard mogelijk om het te ruilen dan wel te retourneren.
Je hebt hiervoor na ontvangst 14 dagen de tijd. De voorwaarden voor ruilen en retourneren kun je terugvinden in de Algemene voorwaarden.

    1. Meld je ruiling of retour aan via info@ditisaf.nl zodat wij weten dat we een retourpakket kunnen verwachten.
    2. Verpak het te retourneren item graag in originele verpakking.
    3. Zend het pakket retour aan:

DIT IS AF
Kortonjolaan 36
5644 KA Eindhoven

    1. Aangezien ik een startende ondernemer ben, zijn de kosten van de retourzending nu helaas nog voor rekening van de koper.
    2. Na ontvangst in goede orde, ontvang je het aankoopbedrag van het item binnen 14 dagen terug. In goede orde betekent voor posters dat er geen vouwen of kreukels in het papier mogen zitten. Er mogen tevens geen beschadigingen in de inkt zichtbaar zijn.


Klachten

DIT IS AF hoopt dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je toch een klacht hebben over de service, de producten of iets anders dan horen wij dat graag! Mocht de klacht gaan over een product van DIT IS AF dan ontvangen wij in de mail graag een duidelijke foto van het artikel, waarin de aard van de klacht goed zichtbaar is. Je kunt de mail sturen naar info@ditisaf.nl waarna de klacht zal worden behandeld (binnen 14 dagen na ontvangst) en hopelijk naar alle tevredenheid worden AFgehandeld ;-).