Meteen naar de inhoud
Dit is AF

Ik ben AF.

Tenminste, zo word ik regelmatig genoemd door vrienden en collega’s. Mijn volledige naam is Anne Femke. Ik ben een Brabantse Friezin of Friese Brabander, hoe je het wilt noemen. In ieder geval woon ik nu in Eindhoven, samen met Twan, twee pubers en twee kleintjes.

Rustig is het bij ons in huis nooit. Saai ook niet. Gelukkig maar, want ik hou niet van saai. Ik hou van vrolijke kleuren (maar ook van zwart-wit), van kunst en van humor. Blij word ik van creatief denken, tekenen en grafisch ontwerpen; het bedenken en creëren van iets moois. Iets waarvan ik vind dat ‘alles klopt’ (en dat vind ik niet zo snel 😉).

Ik richt me met name op het ontwerpen van posters. Mijn stijl zou ik omschrijven als kleurrijk, minimalistisch, typografisch en artistiek. Ik ben goed in het bedenken van creatieve concepten met een dubbele boodschap erin verweven. Hetzij in de vorm van humor, hetzij in de vorm van een slimme compositie.

Heb je een specifiek idee in gedachten voor een poster die perfect past bij jouw stijl of evenement? Ik werk ook in opdracht! 

Tenminste, zo word ik regelmatig genoemd door vrienden en collega’s. Mijn volledige naam is Anne Femke. Ik ben een Brabantse Friezin of Friese Brabander, hoe je het wilt noemen. In ieder geval woon ik nu in Eindhoven, samen met Twan, twee pubers en twee kleintjes.

Rustig is het bij ons in huis nooit. Saai ook niet. Gelukkig maar, want ik hou niet van saai. Ik hou van vrolijke kleuren (maar ook van zwart-wit), van kunst en van humor. Blij word ik van creatief denken, tekenen en grafisch ontwerpen; het bedenken en creëren van iets moois. Iets waarvan ik vind dat ‘alles klopt’ (en dat vind ik niet zo snel 😉).

Ik richt me met name op het ontwerpen van posters. Mijn stijl zou ik omschrijven als kleurrijk, minimalistisch, typografisch en artistiek. Ik ben goed in het bedenken van creatieve concepten met een dubbele boodschap erin verweven. Hetzij in de vorm van humor, hetzij in de vorm van een slimme compositie. 

Heb je een specifiek idee in gedachten voor een poster die perfect past bij jouw stijl of evenement? Ik werk ook in opdracht!